Huawei bekroond met « Supplier of the Decade » award van Vodafone

Huawei, toonaangevende wereldwijde leverancier van ICT-oplossingen werd door Vodafone bekroond met de titel « Supplier of the Decade ». De Vodafone Supplier awards erkennen bedrijven die uitmuntend werk leveren en de Vodafone Groep ondersteunen met zijn constant streven naar een hogere operationele efficiënte en zoektocht naar nog meer klantenvoordelen.

Strategische partner

De « Supplier of the Decade »-award bekroont de rol van Huawei als jarenlang strategische partner van Vodafone. Het is een erkenning voor de continue inspanning en toewijding van Huawei om oplossingen en services van de hoogste kwaliteit te leveren die de groei van Vodafone ruggensteunen.

De award werd uit handen gegeven door Ninian Wilson, Global Supply Chain Director & CEO van Vodafone Procurement Company (VPC), in het gezelschap van VPC’s management team. De uitreiking vond plaats tijdens de Vodafone Annual Supplier-awards ceremonie, die eveneens de tiende verjaardag van VPC markeerde. Hij was erg lovend over Huawei:

Huawei nam het initiatief om een vestiging in Luxemburg te openen om VPC vanaf de start te ondersteunen. De afgelopen tien jaar groeide en bloeide ons strategisch partnership dankzij de toewijding van Huawei om als betrouwbare partner hand in hand te blijven groeien met VPC.

5G-tijdperk 

Eric Yang, president van de Vodafone account bij Huawei, vulde aan:

We zijn erg blij met de onderscheiding die we van Vodafone hebben gekregen. De prijs erkent de klantentoewijding van Huawei om steeds de beste oplossingen en services te bieden die de bedrijfsgroei van Vodafone ondersteunen. We zijn trots op de unieke band die we met Vodafone hebben gesmeed. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking zal blijven bloeien en dat we samen nog vele successen zullen boeken in het komende decennium. In het nakende 5G-tijdperk willen we een nog sneller en beter netwerk bouwen voor zowel consumenten als professionele gebruikers.

Contacteer ons
Hannes Van Raemdonck Public Relations Manager, Huawei
Steven Van de Broek PR Consultant, Weber Shandwick
Hannes Van Raemdonck Public Relations Manager, Huawei
Steven Van de Broek PR Consultant, Weber Shandwick
Over Huawei Belgium

Huawei is een toonaangevende wereldwijde ICT dienstverlener van netwerkapparatuur, IT oplossingen en consumentenproducten. Het wereldwijde netwerk van Huawei, dat inmiddels wereldwijd 15 R&D centers heeft opgezet, is gebaseerd op 30 jaar ervaring in de telecomindustrie. De producten en diensten van het bedrijf zijn beschikbaar in meer dan 180 landen en daarmee wordt één derde van de wereldbevolking bediend. Huawei Consumer Business Group is een van de drie business units van Huawei met producten zoals smartphones, tablets, mobiele breedbandapparaten, wearables en cloud services. Momenteel is Huawei wereldwijd het op twee na grootste smartphonemerk en is volledig toegewijd aan het leveren van innovatieve technologieën aan consumenten over de hele wereld.

Huawei Belgium
Woluwelaan 2, bus 5
B-1150 Sint-Pieters-Woluwe