Huawei onthult P Smart: een smartphone op maat van generatie Z

Huawei lanceert vandaag zijn nieuwste smartphone: de Huawei P Smart. Met deze smartphone richt Huawei zich op de digital natives die continue geconnecteerd zijn met familie, vrienden en influencers op social media. Met een edge-to-edge scherm met dunne schermranden, een dubbele camera, aantrekkelijke selfiefilters en een toegankelijk prijskaartje beschikt de P Smart over alle essentials die generatie Z verwacht van een smartphone

Living on the edge

De P Smart beschikt over edge-to-edge scherm met dunne schermranden dat grenzeloos entertainment verzekert. Zo is er nog meer plaats om je lievelingsserie te bekijken, het speelveld van je favoriete game te ontdekken of de mooiste vakantiefoto’s te maken.

Bovendien kan je het scherm optimaal benutten via de slimme split screen-functie: chat probleemloos met vrienden en familie terwijl je een video bekijkt, of maak een opname terwijl je afrekent in je favoriete webshop.

Je kan de P Smart ook eenvoudig linken aan je televisie. Ideaal om een slideshow te geven van de mooiste foto’s en selfies van jou en je BFF tijdens jullie laatste citytrip.

Zwaaien naar de lens voor de perfecte selfie

Ook aan het maken van de beste foto’s en selfies is gedacht: de P Smart beschikt over een dubbele camera met een 13 en 2 megapixels-lens. In de camera-app vind je verschillende filters die ervoor zorgen dat je in alle situaties de beste foto’s maakt. Zo is er onder andere een Bokeh-functie met gezichtsherkenning waarmee je zowel messcherpe selfies als portretten kan maken met een mooie wazige achtergrond. De Beauty Modus licht de blik van gebruikers dan weer op met en biedt een natuurlijke en stralende gloed.

En omdat een smartphone ook gewoon leuk mag zijn, biedt de P smart ook de mogelijkheid om handgebaren te linken aan functionaliteiten. Zo kan je in selfiemodus een foto maken door je hand te openen. Zwaai naar de lens voor een selfie!

Op maat van generatie Z

“Met de P Smart bieden we als eerste een smartphone met dubbele camera en een FullView scherm aan een betaalbare prijs van €259,” zegt Dirk Pauwels, country manager Huawei België. “Daarmee hebben we een toestel in handen dat perfect op maat is gemaakt van generatie Z en fotografieliefhebbers. We verwachten veel van dit toestel.”

Beschikbaar in zwart, goud en blauw

De Huawei P Smart debuteert in drie elegante kleuren: zwart, goud en blauw.

Het toestel is vanaf 1 februari beschikbaar in België aan een adviesprijs van € 259. 

Contacteer ons
Jurgen Thysmans Voor interview-aanvragen, Huawei Belgium
Steven Van de Broek Voor review-aanvragen of algemene vragen, Weber Shandwick
Jurgen Thysmans Voor interview-aanvragen, Huawei Belgium
Steven Van de Broek Voor review-aanvragen of algemene vragen, Weber Shandwick
Over Huawei Belgium

Huawei is een toonaangevende wereldwijde ICT dienstverlener van netwerkapparatuur, IT oplossingen en consumentenproducten. Het wereldwijde netwerk van Huawei, dat inmiddels wereldwijd 15 R&D centers heeft opgezet, is gebaseerd op 30 jaar ervaring in de telecomindustrie. De producten en diensten van het bedrijf zijn beschikbaar in meer dan 180 landen en daarmee wordt één derde van de wereldbevolking bediend. Huawei Consumer Business Group is een van de drie business units van Huawei met producten zoals smartphones, tablets, mobiele breedbandapparaten, wearables en cloud services. Momenteel is Huawei wereldwijd het op twee na grootste smartphonemerk en is volledig toegewijd aan het leveren van innovatieve technologieën aan consumenten over de hele wereld.

Huawei Belgium
Woluwelaan 2, bus 5
B-1150 Sint-Pieters-Woluwe